Tack för ditt köp!

Vi har skapat Hälsoillusionen för att den ska vara enkel att förstå och applicera och nu har du tagit det första steget mot ditt nya liv! Här kan du ladda ner samtliga delar av vår bok! Lycka till!

Har du frågor? Tveka inte mail till oss. Kontaktuppgifter hittar du här!


Hälsoillusionen

Hälsoillusionen

Det här är vår bok som kan hjälp dig att förändra ditt liv idag! Här lär du dig grunderna till god hälsa, god fysik, kost och träning. Allt du behöver veta för att kunna starta din resa redan idag! Denna bok i kombination med nedan böcker är framtiden för dig!

Ladda ner Hälsoillusionen!

(Högerklicka och spara som)


Recept

Vår receptbank

Nu är det slut på mat och dieter där du bara äter det ena eller det andra eller inget alls. Vår kompletta kokbok med över 50 rätter gör att du kan kombinera precis hur du vill. Vi ger dig en komplett resurs som hjälper dig till balanserad kost!

Ladda ner  vår receptbank!

(Högerklicka och spara som)


traningsbankfolderVår träningsbank

Vårt kompletta träningsschema spänner sig över 8 veckor och ger dig dag för dag förslag på aktiviteter och övningar som gör att du kan uppnå ditt mål. Du får enkla och framför allt roliga aktiviteter som ger resultat.

Ladda ner vår träningsbank!

(Högerklicka och spara som)


101 hälsotipsVåra 101 hälsotips

101 effektiva på på hur du kan förändra din vardag. Små justering i din vardag kan ge stora resultat på sikt. På ett överskådligt vis så ger vi dig på över 50 sidor effektiva tips som är enkla att följa och som tillsammans gör stor nytta i ditt liv!

Ladda ner våra 101 hälsotips!

(Högerklicka och spara som)